Kiinteistöpalvelu huolehtii taloyhtiöstä kokonaisvaltaisesti

Tervetuloa lukemaan blogia, tällä kertaa tutustumme siihen mitä kaikkea kiinteistöpalvelut voivat tarjota taloyhtiöille. Kiinteistöpalvelu tavoittelee kokonaisvaltaista palveluiden kokonaisuutta, joilla luodaan kiinteistöjen käyttäjille parhaita mahdollisia työskentely- ja asumisolosuhteita. Laadukkaat kiinteistöpalvelut alentavat kiinteistöjen kokonaiskustannuksia, parantavat energiatehokkuutta ja säilyttävät kiinteistöjen arvon koko kiinteistön elinkaaren ajan. Kiinteistöpalvelu tarkoittaa taloyhtiön huoltomiestöitä, siivousta sekä pihanhoitoa. Yleensä se sisältää kaiken lumitöistä, harjauksiin ja hiekoituksiin erilaisia vihertöitä unohtamatta. Kiinteistöpalvelulle kuuluu myös porraskäytävän nimitaulun päivittäminen. Jos jätit avaimesi kotiin ja haluat päästä sisään rakennukseen, soita huoltoyhtiölle. Oven avaaminen edellyttää, että vuokralaisen nimi on rakennuksen vuokralaisluettelossa.

Kiinteistöhuolto on osa kiinteistöpalvelua

Kaikki kiinteistöt tarvitsevat aika ajoin erilaisia huolto- ja korjaustöitä, jotta tilat pysyisivät hyvässä kunnossa ja jotta ne tarjoaisivat kaikille viihtyisän asuinympäristön. Joskus voi olla vaikea hahmottaa ja muistaa, kuka on vastuussa mistäkin osa-alueesta. Asuntolaissa määritellään vuokralaisen ja taloyhtiön vastuut erilaisista korjaus- ja huoltotöistä. Vahingon sattuessa vahingon aiheuttaja on yleensä korvausvelvollinen.

Kiinteistöpalvelun huolto päivystää usein 24 tuntia vuorokaudessa. Akuuteissa tilanteissa, kuten vesivahingon sattuessa, ota yhteys huoltopalveluun mahdollisimman pian. Puhelinnumero on yleensä aulassa ja rakennuksen pääsisäänkäynnin ovessa.

Huolto voi myös korjata kodin pienet viat, kuten vuotavat hanat tai tukkeutuneet viemärit.

Kiireellisissä korjaustöissä vuokralaisen on otettava ensin yhteyttä vuokranantajaan, ellei vuokranantajan kanssa ole sovittu, että vuokralainen voi tilata korjauksen.

Piha-alueiden hoito

Talon piha-alueet tarkoittavat sisäpihan polkuja ja oleskelualueita, viheralueita sekä pysäköintialueita. Kunnossapitoyritys poistaa roskat ja lian alueilta niin perusteellisesti ja niin usein kuin rakennusyrityksen kanssa on sovittu. Käytännössä puhdistus on suoritettava käsin tai koneellisesti. Kunnossapitotyöntekijän on kierrettävä rakennuksessa viikoittain poistaakseen yleisnäkymiä haittaavat roskat ja jalkakäytäville kerääntyneet roskat. Jäteastiat on tyhjennettävä ennen niiden täyttymistä, kuitenkin vähintään kerran viikossa. He ovat saattaneet sopia taloyhtiön kanssa, että he käyvät paikalla useita kertoja viikossa tai jopa päivittäin, kuten liiketilojen tapauksessa.

Kausisiivous suoritetaan keväisin ja syksyisin. Kevätsiivouksen aikana hiekoituskivet poistetaan päällystetyiltä alueilta ja viheralueilta. Syyssiivouksen aikaan haravoidaan lehdet pois maasta. Kiinteistön puhtaanapito on tärkeä osa kiinteistöpalvelua. Porraskäytävät tulee puhdistaa kahdesta kolmeen kertaa viikossa ja joissakin kohteissa päivittäin. Varastokäytävät siivotaan kerran kuukaudessa.

Siivousjaksojen määrä on sovitettava tilojen käyttöön ja määritettävä sopimuksen mukaisesti. PKMK Palvelut Oy tarjoaa monipuoliset kiinteistö- ja huoltopalvelut. tag:
330 sanat

minusta

Asioita urheista urakoitsijoista Hei ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin - hienoa, että löysit tiesi tänne. Urakoitsijan työ ei koskaan ole niin helppoa miltä tämä sivusta seuraajalle saattaa vaikuttaa ja heidän tekemää työtä ei missään määrin tulisi vähätellä. Työ on hyvin merkityksellistä ja me kaikki enemmän ja vähemmään joskus tarvitsemme urakoitsijan apua, jos taito ei omasta takaa riitä. Blogini tarkoitus onkin käydä läpi eri urakointia aihetta sen tarkemmin määrittämättä. Oli kyse sitten linjasaneerauksesta, talon rakentamisesta tai salaojitusten tekemisestä olet tervetullut jakamaan kokemuksia, mielipiteitä ja mieltä askarruttavia kysymyksiä urakointiin liittyen. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, joten rohkeasti vain mukaan keskusteluun. Toivottavasti blogistani on höytyä ja opit jotain uutta!

Haku

Kategoriat

arkisto

tag